Fatta känslan

Måste säga det går tungt för min nya blogg.. Sparsamt med läsare och väldigt magert med feedback eller kommentarer.

Har hänt lite i helgen i alla fall. I går kom en kille och hjälpte oss åtgärda den halvtaskiga skorstenen på huset. Nu är den påmurad, tät och fin. I samma veva blev vi av med husvagnen så nu kan vi på allvar börja söka så smått efter en husbil istället. Å vad ska vi med en sån till då? Jo, den kommer bli flitigt använd i ett visst syfte… men jag får återkomma med det eftersom det kräver sitt eget inlägg 🙂

IMG_0809

Vi fick även lite matjord igår så nu har maken börja lägga ut den. Fattas dock mycket än innan vi kan börja så gräs och planera resten av gården. Nu är det på g i alla fall och målet är att all planering ska vara klar innan semestern.

Sist med definitivt störst har jag upptäckt att bröstknölen är på tillbakagång. Jag misstänker starkt att jag under väldigt lång tid dragits och dras med nån hormonrubbning av nåt slag. Dom senaste åren har jag haft mens ungefär en till två gånger om året och nu är det nog 12-18 månader sen sist.. I morse såg jag en tendens till mens och i samma veva krympte knölen.. Har trott att jag varit i klimakteriet men gudarna vet. Hmm.. Hur som helst är en hormonrubbning en fis i rymden jämfört med en oroande bröstknöl så jag är jäkligt glad idag. Hoppas nu bara den försvinner helt o hållet så jag kan släppa tankarna helt.

2 tankar på “Fatta känslan

 1. Totte

  Japp nu börjar den roliga biten av tomt joxningen.
  Hittat en ”lagom” husbuss…
  En Scania Ajkoki 13 meter med utrymme för en bil bak. Billig! Bara 170000:- 😁

  Svara
 2. Trollet i Mellis

  Gött att knölen drar sig tillbaka och……….nu förstår jag varför ni har dragit en ”blå plastsäck” över skorstenen. Trodde ni var rädd att tomten skulle komma på oväntat besök.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s