Gräslök och menopaus

Midsommarveckan är här och med den försvann värmen. Det blåser halvstorm och tempen ligger på 13-15 grader. Med glädje har jag börjat nedräkningen till Kroatien resan. Tre veckor kvar att jobba sen en vecka ledigt innan vi drar iväg 🙂

I helgen har jag snickrat ihop tre planteringslådor efter ett misslyckat försök att få tag i pallkragar. Målade dom sen så nu ser det helt ok ut. Har även lyckats få ner en gräslökstorva som Lotta var förbi med. Nu väntar jag på att grannens jordgubbar ska plockas ren på revor så har jag mina jordgubbslådor sen.

Den mesta matjorden ligger på plats och gräsfrön är utslängda. I kväll fick vi hem grus till vägen och gårdsplan så nu finns o göra i midsommar.

Lördagen som var började jag med att göra ett test av mitt FSH. Testet var positivt men bör göras om efter exakt en vecka för säkrare resultat. Som det ser ut efter detta första test så har jag i alla fall nått menopaus.. är med andra ord tant på riktigt nu.

4 tankar på “Gräslök och menopaus

  1. Trollet i Mellis

    Farfar Totte….svårt att placera in åldern där å. Om Marie är tant…..är Totte farbror då? Tror att jag ska titulera mig biodlare, fast å andra sidan brukar biodlare vara rätt till åldern kommen, dessutom brukar dom ha skägg. Men om jag håller mig till troll….fast jag har ju ingen svans. Tant, kärring, biodlare, troll….men fan vad är man då. Är du TANT Marie? Är Totte en FARBROR? Åååå, varför är jorden platt? Eller vänta nu….det kanske bara är på kartan.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s