Jobb och affärer

Asså, här hänger man inte alls med i svängarna. Tiden går med en rasande fart och det händer grejer, både större och mindre. Tar det viktigaste i korta drag..

Om jag börjar med mitt fortsatta yrkesliv, kan jag berätta att jag sökt en hel massa olika jobb, varit på några intervjuer, jobbat extra med förgyllning och hamnade till slut i produktionen på Stöde Bröd. Jag är nu provanställd fram till jul, sen får vi se. Berättar mer sen.

Lägenheten i Granlo har vi sålt. Affären slutfördes i fredags vilket känns rätt skönt. Jäkligt tragiskt att staten ska ha sin del av kakan, men vad gör man? Vi kan i alla fall lösa billånet jag dras med efter bilbytet. Jo, jag har bytt bort min älskade Tucson mot en IX35. Främsta anledningen till bytet är att denna blir betydligt billigare att åka i. Sen har vi väl tänkt lägga undan en slant så gubben kan köpa ett åk efter leasingtiden på Seaten. Har även lite planer på att fixa en del i stugan. Där behövs först och främst ett riktigt badrum och vi skulle också behöva borra ett vattenhål. Aja, vi får se hur det blir. Om allt flyter som det ska så hoppas vi kunna sälja huset inom en snar framtid.

IMG_0986

Vi har även varit en sväng till Kroatien igen, ÄLSKADE LAND. Denna gång var vi till Braç och orten Postira. Slänger in ett separat inlägg senare.

Mer då.. JO, Charlie har fått en lillasyster och vi fick ytterligare ett barnbarn. Sanna har äntligen fått en lägenhet och hon har tagit körkort. Linus har träffat en jättehärlig tjej och bor i Sundsvall.

Själv har jag, tillsammans med Lotta, varit på en kurs i näver där vi gjorde burkar, vi har tillverkat ost och vi har en bergsklättring framför oss 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s