Kemisterna

Alltså det här funkar inte. Jag måste börja leva!!
Laborerade med Lotta för nån dag sen. Vi fick idén att göra egen tvål. Gjorde egen deo för nån vecka sen också och jag måste säga att den funkar riktigt bra. Men om vi återgår till tvålen.. Kaustiksoda, vatten, olja, kokosfett och doftarom.. lite laborerande och simsalabim en tvål. Nu ska tvålen ligga o ”mogna” minst en månad innan vi kan testa den.

Sjuk har jag också hunnit vara. Åkte på en vidrig förkylning i mellandagarna men som tur var gav den med sig rätt snabbt.
Förra måndagen var jag och maken på bio. Händer kanske en gång vart tredje år eller nåt sånt 🙂
Vi såg Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Klart sevärd.
Nyårsfirandet, hmm.. Nä, i år blev inget firande. När klockan slog 00.00 låg vi o sussade som små grisar. Förklaringen till detta tråkiga och osociala beteende är att maken hade en helt vanlig arbetsdag på nyårsdagen.
Fick hem mina nya varma vinterstövlar idag. Måste säga att jag gjort ett riktigt fynd. Hittade ett par, i stort sett nya, Graninge stövlar på tradera till ett riktigt vrakpris. Nypris på dessa ligger kring 1600 kr och jag pröjsade 250 kr. Sitter dessutom perfekt till skillnad mot Sorel stövlarna som var minst 2 nr för stora. Nu hade jag sån tur att en kompis kunde ha dom så jag sålde dom. Hoppas dom kommer till användning för varmare stövel tror jag inte existerar.
För övrigt började idag allvaret igen med jobb mellan 05.45-14.45.. o inte bara idag då utan en jäkla massa dar framöver. Längtar till sommaren o vackra Kroatien 🙂
Puss

1 tanke på “Kemisterna

 1. Totte

  Bra att ni har era små projekt så man får sig ett gott skratt emellanåt. 😀
  Ja nu blir det nedräkning till Kroatien!
  Ska bli nåt så in i h*****e skönt att få återse Makarska rivieran.
  Helt underbart ställe!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s