Bilar..

Efter en kortare bloggvila är jag tillbaka 🙂
På arbetsfronten väntas stora förändringar genom antagligen förkortad arbetstid.. jag får veta mer i morgon efter möte med representant från facket.
Vi har kommit igång med ungdomarnas övningskörning så idag var jag ute med Niklas och vi la beslag på bilprovningens stora asfalterade yta där det tränades starter, krypkörning, manövrering och växling 1-2. Gick kalasbra 🙂
Sanna har också kört några gånger men hon tycker inte det är kul så jag tror hon överväger att vänta med sin körning. Rätt beslut.. är det inte kul så blir det svårare att lära och därför lika bra att vänta till lusten att lära infaller.
Linus och maken var på handledarkurs i onsdags så nu är det dags att söka handledartillstånd för honom också.
På senare tid har jag bittert ångrat att jag drog på mig lilla blå. Alltså, det är inga fel på bilen.. den är toppen på alla sätt. Drar lite soppa, är billig att försäkra o skatta.. Hur enkel som helst att manövrera i stan och parkera med… MEN.. den är alldeles för klen 😦
Därför har jag tagit beslutet att sälja den och jag har blivit rådd att göra detta på egen hand.
För att jag inte ska bli billös om jag skulle hitta en spekulant så har vi tagit beslutet att köpa en gammal, billig, körklar bil vilket vi också gjort.
Jag har ägnat helgen till att ”inreda” den till min så nu åker jag Mitsubishi igen 🙂
Dessutom känns det mycket bättre att ungdomarna övningskör i den istället för en nyare man är mer rädd om, så det känns som den är värd slantarna.
Självklart kommer jag att se mig om efter en annan istället för lilla blå men med Mitsubishin på gården är det ingen större brådska.
Nedräkningen tills det är dags att kliva på planet mot Turkiet har börjat. På fredagkväll drar vi 🙂 Planet lyfter från Midlanda 21.45 och vi är framme i Antalya 02.55. Vi räknar med att vara framme på hotellet i Side tidigt på lördagmorron.

4 tankar på “Bilar..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s