Felnavlad

Det är lite kvalmigt och grått ute. Mörkret smyger på. Jag är i Lucksta och promenerar i villaområdet när jag möter en gammal klasskompis. Vi börjar prata samtidigt som vi gör sällskap längs vägen mot affären. Helt plötsligt dyker en hel hög med brunaktiga trekantiga farkoster upp.. dom flyger en bit ovanför oss och vi springer mot affären. Vi slinker in under lastbryggan där vi försöker gömma oss. Jag ligger tryckt mot den leriga marken och det blir kallt när det våta gräset klibbar mot kläderna. En man ligger redan där o trycker.. gömmer sig han också. Vi gör vad vi kan för att inte bli upptäckta men blir trots detta tillfångatagna och förflyttade till en stor byggnad där flera andra ”fångar” finns. Vi är uppdelade parvis och jag har en tjej vid min sida. Vi blir beordrade att utföra vissa handlingar och nu är jag glad för att tjejen och jag kommer fint överens.

Här skulle en story finnas om vad för handlingar vi utför men jag väljer att censurera detta.

…när vi alla helt plötsligt måste ställa oss innanför den stora glasrutan. Utanför svävar farkosterna. Vi som står där innanför glasrutan har alla bara magar och det förväntas nu att vi ska skicka ut ett ljussken, ca 10 cm i diameter, från magen med naveln i centrum. Farkosterna glider omkring och ser vilka som sänder ljusskenet. Jag anstränger mig och använder alla sinnen för att försöka framkalla ljusskenet men inget händer.. Ganska snabbt uppmärksammas jag av farkosterna. Jag fortsätter kämpa med att framkalla ljusskenet. Jag ser tjejen bredvid mig, vilket vackert sken hon sänder ut, men själv lyckas jag inte åstadkomma något. Farkosterna siktar på mig och på något sätt gör dom mig totalt paralyserad. Jag kan varken andas eller röra mig. Jag står som förstenad och känner hur jag håller på att upplösas i intet.

Jag är fortfarande paralyserad och oförmögen att röra mig men ligger nu på sidan i sängen.. Jag svettas och försöker vända mig om men kan inte.. ligger alldeles stilla och försöker andas. Lyckas röra mig lite och ramlar ned på ryggen innan jag vänder mig om..

3 tankar på “Felnavlad

 1. Totte

  Ehh.. öhh.. Jaa jag har sagt det förut men säger det igen,
  Steven King släng dig i väggen! 😉
  Dröm ihop en hel bok vetja!
  lär bli en storsäljare.
  Så då vet man äntligen vad som menas med felnavlad då. 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s