Söndag

Gymmade med Lotta i fredags. Tror jag ska försöka komma iväg en dag till under veckan 🙂 Onsdagar känns som en bra dag.

På kvällen åkte vi till syrran o firade hennes fördelsedag, en dag för sent.. men vi kom iväg i alla fall 🙂 Vi måste försöka ses oftare. Det säger jag varje gång vi setts och nu känns det som det verkligen kan bli så också. Jag har ju inte hästarna längre jag måste ta hänsyn till så förutsättningarna är så mycket bättre.

Jordgubbar, ost och äppelklyftor serverades 🙂
Syrran ❤

I går, lördag, tog jag en långprommis med Selma i solskenet. Riktigt härligt att komma ut igen. Det var ju ett tag sen sist. Hoppas på många fina helger framöver nu. Gärna så pass att man kan ge sig ut på isarna med pimpelspöet.

Idag tänkte jag att jag skulle färga underhåret svart och sen kanske med nåt rosa inslag. Glad i hågen påbörjade jag projektet. Lite förvånad kan jag bara konstatera att svart blev det inte.. däremot jävligt turkost.. hahaha. Tror jag låter det rosa vara för tillfället, gudarna vet vad det blir för färg.

Ikväll blir det badminton igen med bästa Lotta 🙂

Puss

7 tankar på “Söndag

 1. halfbreed

  Men herregud vad är det för tjockis på bilden som liknar mig? Tycker hårfärgen ser cool ut jag! Har ju lila om du vill ha…Vi kan väl göra en vinterutflykt och grilla korv?

  Svara
 2. Kicki

  Jag tycker faktiskt att den där färgen i håret blev riktigt läcker 🙂
  alltid kul testa något nytt. Själv är jag lite för feg för det så jag fortsätter att nöta in min moccabruna färg i håret när de grå stråna blir alldeles för många.
  Kram på dig

  Svara
 3. halfbreed

  Hur blev det m klippning & färgning för dig? Vart går du & klipper dig? Jag brukar gå på Sidsjöboden (sidsjoboden.se). Hon är duktig. Sist var jag dock till en 150:-, för några veckor sedan, aldrig mer. Tänkte ta toppar & färga 2 färger, fast det är ju så jääkla dyrt! Vi kan boka tid tillsammans?

  Svara
 4. Marie Engström

  Jag går hos Fia i Matfors och har nästa tid i slutet av mars. Hon är bra tycker jag. Jo jag är fortfarande inne på att färga underhåret svart.. Kanske vi kan ta nån fredag/lördagkväll och hjälpa varandra 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s