Spökhuset

Förra söndagen var ju jag o Lotta iväg för att spana på ett övergivet hus. När jag ser sånt här ställer jag mig frågan VARFÖR?? Varför överger man sitt hus och låter det sen bara stå och förfalla? Har man blivit skrämd och flytt fältet, eller vad?
Detta hus låg inte alls långt från Matfors centrum. Huset har förmodligen någon gång varit väldigt vackert. Det var öppet och fint men ändå med skogen inpå knuten. En bäck rann över tomten.. en riktig liten idyll. Varför?? Så tragiskt!!
Är det nån som vet mer? Berätta!!
Idag fick jag testa lilla blå på riktig vinterväg. Jodå, nu har nog snöhelvetet kommit för att stanna några månader. Lilla blå skötte sig sisådär. Bättre än Carisman är den inte men inte heller sämre.
I morgon drar jag o Lotta iväg till julmarknaden i Bölom där vi tänkte försöka sälja lite smått o gott. Återkommer ev. om detta i morgonkväll.
Ikväll blir det tv och X-Factor där Benny är min favorit. En kille i 40-års åldern som klev ur sin kranbil och gick för första gången upp på en scen.. imponerande.. och vilken röst.
Puss

4 tankar på “Spökhuset

 1. halfbreed

  Vilket gulligt hus!
  Lilla Blå……måste den heta samma som min hette? Jag hade tom. en reg-skylt på den med LillBlå…Ja, den är ju i S ägo nu eller om han sålt den. Jonas kommer o hämtar västen idag, lycka till m honungen! Hälsa Lotta!

  Svara
 2. Nicklas Falk

  Hej!
  Det huset om jag har förstått rätt har tillhört min morfars mormor och morfar eller om de va hans pappa som haft nått med det att göra.
  Ska höra mej för lite och se vad jag kan komma fram till.

  Svara
 3. Nicklas Falk

  Tydligen bodde min morfars pappa där som liten, han vet inte hela historien men dom ägde det aldrig, sedan nu har det tydligen brunnit ner.
  Och va så jag kom ihåg denna blogg så ursäkta mitt sena svar.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s