Guppy Goggles

Som jag nämnt tidigare tänker jag väldigt mycket, speciellt under dom tidigaste morgontimmarna.
I morse kom tankarna på döden, det som fanns före livet och jordens existens.. Tankarna är så mäktiga och skrämmande och det värsta är att det är den verklighet vi lever i. Det finns ingen undanflykt.
För egen del får jag mer eller mindre panik, en djup ångest kramar mig hårt långt in i hjärteroten. Jag har så svårt att vara realist och tänka logiskt på saken. Jag borde söka hjälp!!!
 Jag drog i alla fall iväg till badhuset sen vi käkat middag. Väl där så köpte jag mig ett par simglasögon för att underlätta simningen. Får en bättre hållning för nacken om jag lägger ner huvudet lite mer och då är det skönt med simögon 🙂
Puss

1 tanke på “Guppy Goggles

  1. Linnea,28

    Heej!!

    Ja döden är skrämmande. Samtidigt tror jag på ”spöken” som finns bland oss.. jag får nog mest ångest över att lämna alla nära o kära, spec sonen! Hemska tanke.

    Ja, jag har också fått höra att han kanske inte klarar att gå barfota. Men den hovslagre jag har from nu är högutbildad och oerhört kunnig. Han berättade att det finns inga dåliga hovar, utan de är hovvården och en massa annat som spelar in. Jag ska prova med boots så han kan gå utan att ömma på hårda underlag och sen kan de ta uppemot ett år innan en helt ny stark hov växt ut. Och är det ”fel på hoven” sitter det egentligen i kroppen/maten/annat. Så intressant och denna hovslagare litar jag på till 100% :)) Håll tummen!! )

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s