Nya vägar

En vecka till av mitt och alla andras liv har passerat. Jag har insett ett o annat under veckan som gått men känner att det inte är något jag bör skriva om. Vissa saker är det bäst att hålla käft om.. Insikten har i alla fall öppnat andra dörrar, och kanske jag väljer nån.
Utöver alla aha-upplevelser så har det blivit en del gjort också.
Efter månader av taskig nattsömn så tog vi i onsdags tag i problemet och åkte till Ikea och köpte oss en ny komplett säng. 
Torsdag eftermiddag blev inte så kul.. en dust med dottern tog ner humöret och stressen över allt som skulle hinnas på hemmaplan gjorde att jag tänkte ställa in simningen. Jag är glad att jag tog mig iväg i alla fall för efter 1 km simning, lite avslappnande bastu och egentid kändes det bättre.
På fredagen var jag ledig och begravningen för farmor stod på schemat. Begravningsceremonin gick bra men helt klart föredrar jag en borgerlig begravning. För mig känns en kyrklig ceremoni väldigt främmande och falsk. Jag tror inte ett ord av vad prellen predikar och psalmer är inte heller direkt min melodi. Nu var ju farmor lite småkyrklig sådär och det var ju trots allt hennes stund och henne vi skulle ta avsked från, så jag tror hon var nöjd med detta.

Sundsvall från Norra Berget  (mobilbild)
Efter fika på Norra Berget hade vi ett par timmar till att slå ihjäl innan dottern skulle sättas på tåget mot Stockholm. Lite shopping på In-gallerian passade bra 🙂

När vi vinkat av dottern blev det lite brådis hem och plocka isär gammelsängen som en köpare skulle hämta kring 19-tiden, och när den gamla var väck monterade vi ihop den nya. Kvällen tillbringades sen i tv-soffan där även middagen intogs (grillad kyckling).
Vår nya säng 🙂
Igår kom Linus och Andrietta för att stanna till idag och dom har precis åkt igen. 
Ikväll väntar ett badmintonpass med Lotta 🙂 Så KUL.. och vilken underbar träning. Jag kan lova att det känns i kroppen efteråt.
Puss

1 tanke på “Nya vägar

 1. Totte

  Tyvärr är det väl oftare så att man får dörrarna stängda mitt i nyllet med en smäll..
  Meeen man får väl skylla sig själv som tror alla om gott.

  Om man är snäll och hjälpsam blir man snabbt utnyttjad.

  Kanske dags att göra som majoriteten av folk..
  Skita i andra och se till sig och sitt bara.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s