Klarsynt

Det blev ingen direkt sovmorgon denna lördagmorgon. Vaknade några minuter efter 7 och kände mig utvilad så istället för att vända på mig o somna om masade jag mig ur sängen.
Under dom tidigare morgontimmarna var det ett jäkla liv på Trassel.. trodde inte han kunde yla så.. stackarn, inlåst i hemmet med dum tratt som hindrar allt han vill hitta på.

Idag ska jag försöka lägga lite kärlek på hemmet. Här är både stökigt o skitigt för tillfället. Det har liksom inte funnits nån tid över för städning i veckan som gått. Borde dessutom tvätta lite kläder och det blåser bra ute så torktiden är ju väldigt gynnsam 🙂

Igår hade jag sista besöket på Memira. Det finns inga som helst spår av mitt synfel kvar och min synskärpa är bättre än bäst.
Jag tycker själv den varierar, ibland är det bättre o ibland sämre. Jag har väldiga problem med s.k halos fortfarande och att läsa småstilt kan vara jobbigt. Jag fick rådet att be om bättre arbetsbelysning. Bra belysning är väldigt viktigt efter denna typen av operation och den jag har är absolut inte den optimala så på måndag får jag framföra mina krav.
Jag fick även återfuktande droppar som kan vara skönt att använda när ögonen blir trötta.

Efter Memirabesöket drog jag, dottern och Lotta ut till Birsta för lite shopping. För egen del blev det inte mer än en kroppslotion.

Puss

2 tankar på “Klarsynt

 1. Kicki

  Jo det blåser en hel del hos mig också.
  Stackars Trassel, hoppas han snart blir bra så han kan slippa tratten och få börja gå ut igen.
  Hoppas du får en fin dag vännen
  Kramis

  Svara
 2. Totte

  Han var ju bajsnödig stackarn och ville inte gå på lådan!
  Jag lyfte i han i kattlådan och då tittade han uppgivet på mig ungefär som.. jaha ja ja ok då och gjorde det han skulle. 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s