Dunkelt Cancerträsk

Har blivit riktig duktig med motionerandet. Idag blev det en jogging/gångtur och senare en prommis med Selma. Det är fascinerande hur fort jag lyckats bättra på kondisen 🙂 Nu påstår jag inte att den är bra men ändå så mycket bättre än vad den varit. Idag lyckades jag komma ner under 9 min/km. Har förbättrat kilometertiden med dryga 2 min sen jag började.

En annan rolig sak är att jag börjar se lite ljusare på tillvaron. Tillvaron som sjönk djupt ner i mörkaste botten efter cancerdiagnosen. Dom mörka tankarna kommer allt glesare, jag läser mindre om cancer, söker mindre information.. jag börjar helt enkelt få distans till hela eländet. Självklart finns det tillfällen då det känns riktigt pest och det är nog nåt som kommer följa mig hela livet. När man får ont nånstans, känner nån svullnad eller vad det nu månne vara.. då är det lätt att sjunka och genast tro det värsta. Som utomstående, icke drabbad är det lätt att tycka man är löjlig och pessimistisk men jag vet att de som sitter i liknande sits förstår. Nog om detta.. 
Ser att Ernst skurar en stenhäll med piasavakvasten (på tv). Tycka vad man vill om Ernst, men visst tusan skulle vi behöva fler av den sorten. Många av hans projekt är ju inte speciellt hållbara och genomtänkta.. men människan Ernst är cool.

Puss

1 tanke på “Dunkelt Cancerträsk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s